Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 5 de gener del 2024

'With Love'.

L’estrella de Everything Everywhere All at Once, Ke Huy Quan, està preparant el que serà el seu pròxim paper principal, que aparentment és un film d’acció de Universal.

Des de Deadline ens informen de que Quan interpretarà el paper principal a With Love, un film d’acció de David Leitch i Kelly McCormick amb la seva productora 87North. El film estarà dirigit per Jonathan Eusebio i escrit per Josh Stoddard i Matthew Murray, tot i que els detalls sobre l’argument del film són escassos.

Potser coneixis la productora 87North per la seva gran quantitat de films d’acció, com ara la saga de John Wick, Bullet Train i The Fall Guy, el pròxim film protagonitzat per Emily Blunt i Ryan Gosling. Eusebio va treballar en la sèrie de Obi-Wan Kenobi de Disney+ i en el film nadalenc Violent Night, mentre que Stoddard va escriure sèries com The Shannara Chronicles, Kaleidoscope i Warrior.

With Love estarà produït per Leitch i McCormick a través de 87North. Estarà supervisat per a 87North per Guy Danella i per a Universal per Jay Polidoro i Tony Ducret.

A més de Everything Everywhere All at Once, Quan ha protagonitzat recentment la segona temporada de la sèrie Loki del UCM, on va interpretar a Ouroboros/OB. Va protagonitzar al costat de Tom Hiddleston, Owen Wilson, Sophia Di Martino, Gugu Mbatha-Raw, Wunmi Mosaku, Jonathan Majors, entre d’altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada