Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 13 de gener del 2024

'Daredevil: Born Again'.


Segons les informacions, les estrelles de Daredevil de Netflix, Deborah Ann Woll i Elden Henson, apareixeran finalment a Daredevil: Born Again de Disney+.

Segons el destacat expert de la industria Jeff Sneider a través del seu blog, The InSneider, Woll i Henson repetiran els seus papers com a Karen Page i Franklin “Foggy” Nelson, respectivament a Daredevil: Born Again. Els dos actors, que van protagonitzar les tres temporades de Daredevil de Netflix, van estar absents de la llista de repartiment inicial de Born Again.

Sneider informa que la incorporació de Woll i Henson a Born Again es produeix com a resultat de la revisió creativa que ha vist a Dario Scardapane fer-se càrrec de ser el showrunner de la sèrie. Dit això, actualment no està clar el paper que tindran Karen i Foggy en la nova sèrie. (Sneider avisa de que “potser només estan en el primer episodi”). Tot i això, el reinici de Daredevil de Marvel Studios s’aproparà més a la sèrie original de Netflix sota l’empara de Scardapane.

Suposant que la informació de Sneider sigui exacte, Woll i Henson s’uneixen a un repartiment que ja inclou als seus companys de Daredevil, Charlie Cox, Vincent D’Onofrio i Jon Bernthal. Els membres addicionals del repartiment inclouen a Margarita Levieva, Michael Gandolfini, Sandrine Holt, Nikki M. James, Genneya Walton, Clark Johnson, Arty Froushan i Zabryna Guevara.

La notícia de la suposada participació de Woll i Henson a Born Again, arriba pocs dies després de que la sèrie Echo de Disney+ de Marvel Studios confirmés que els originals de Netflix de Marvel Television, inclosos Daredevil, Jessica Jones i Luke Cage, com a cànon del Univers Cinematogràfic de Marvel. Disney+ inclús ha afegit aquestes sèries al seu centre de línia de temps oficial del UCM, del qual anteriorment estaven exclosos.

A Daredevil de Netflix, Cox i D’Onofrio van carregar a les seves espatlles el pes de la sèrie com a Matt Murdock/Daredevil i Wilson Fisk/Kingpin, respectivament. Uns anys després de que les sèries de Netflix finalitzessin, Cox va repetir el seu paper heroic tant en Spider-Man: No Way Home com a She-Hulk: Attorney at Law de Disney+. Mentre tant, D’Onofrio va tornar com a Kingping a Hawkeye de Disney+. Després, ambdós actors han aparegut a la recent estrenada Echo, la primera producció de Marvel Studios que reconeix directament els esdeveniments de Daredevil.

Echo també configura directament Daredevil: Born Again, en el que Cox i D’Onofrio tronaran a obtenir la màxima facturació. Mentre tant, l’anomenat Bernthal reprendrà el seu paper de Frank Castle/The Punisher. (El Punisher de Berntahl va fer el seu debut en la segona temporada de Daredevil, abans de convertir-se en una sèrie pròpia de Netflix). Mentre tant l’anomenada Holt assumirà el paper de Vanessa Fisk (a qui Ayelet Zurer va interpretar en la temporada 3 de Daredevil).

Daredevil: Born Again estarà en el servei de steaming a Disney+. Tot i que la sèrie encara no té data oficial d’estrena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada