Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 2 de gener del 2024

'Lionsgate & eOne'.


Lionsgate ha tancat l’adquisició de Entertainment One/eOne després de que van sorgir informacions de que l’acord s’estava intensificant al mes d’agost.

Des de Variety, ens informen de que l’adquisició per valor de $375M aportarà “6.500 títols de cinema i televisió” de Hasbro a Lionsgate, incloses les populars sèries de The Rookie i Yellowjackets. Dit això, algunes IP importants com Power Rangers i Transformers no estan incloses, tot i que els drets del desenvolupament de films per al Monopoly són part important de l’acord. El mitjà assenyala que la venda també està subjecte a ajustaments del preu de compra.

Jon Feltheimer, director executiu de Lionsgate, va emetre un comunicat sobre el tancament de l’acord:

“L’adquisició de eOne conclou un any atrafegat en el que continuem executant la nostra estratègia de enfortir el nostre negoci d’estudis mentre ens preparem per a la separació de Lionsgate i Starz en companyies independents”, va dir. “A mesura que duem a terme la nostre planificació de integració, el nostre anàlisis ha reafirmat la nostre convicció de que eOne serà una addició valuosa i altament enriquidora al nostre negoci. Ens complau donar la benvinguda al talentós grup de treballadors de eOne a la nostra família de Lionsgate”.

Hasbro va comprar eOne el 2019 per 4 mil milions de dòlars. El 2021, la companyia va vendre el negoci musical de eOne a la firma capital privat Blackstone per $385M.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada