Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 26 de gener del 2024

'The Last of Us Season 2'.


La llista de directors de The Last of Us Season 2 ha crescut i Mark Mylod (Succession) és un dels quatre revelats ahir.

Des de Deadline han informat que Mylod, Nina Lopez-Corrado (Perry Mason), Stephen Williams (Watchmen) i Kate Herron (Loki season 1) s’uniran als directors Peter Hoar i als cocreadors de la sèrie Craig Mazin i Neil Druckmann per a la segona temporada de l’adaptació del videojoc. The InSneider va informar per primer cop que Herron era part de la llista de directors de la segona temporada la setmana passada.

El mitjà assenyala que no està clar quins directors faran un o diversos episodis, tot i que la primera temporada va estar composta per nou episodis que van acabar dividits entre set directors.

The Last fo Us actualment està protagonitzat per Pedro Pascal com a Joel, Bella Ramsey com a Ellie, Gabriel Luna com Tommy Miller i Rutina Wesley com a Maria. S’espera que la segona temporada es basi en l’aclamada seqüela del videojoc de Nauhty Dog, The Last of Us Part II, que comptarà amb un salt en el temps significatiu que presentarà ara a una Ellie adulta. Recentment s’han escollit diversos nous personatges per a la segona temporada, inclòs el de l’antagonista Abby.

La temporada 1 també va comptar amb Nico Parker, Anna Torv, Melanie Lynskey, Murray Bartlett, Nick Offerman i Storm Reid. També va incloure a estrelles convidades dels actors del videojoc original com ara Jeffrey Pierce, Merle Dandridge, Troy Baker i Ashley Johnson com a nous personatges.

La sèrie compte amb la producció executiva i co-escriptura del creador de Chernobyl, Craig Mazin i l’escriptor del joc original Neil Druckmann, qui també és un dels directors. És una coproducció amb Sony Pictures Television en associació amb PlayStation Productions. Els productors executius són Carolyn Strauss, el president de Naughty Dog, Evan Wells i Asad Qizilbash i Carter Swan de PlayStation Productions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada