Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 23 de gener del 2024

'Coen Brothers New Project'.


Les informacions sobre la separació dels germans Coen sembla que han estat molt exagerades, després de que la meitat del icònic duo cinematogràfic revelés recentment que actualment estan treballant en alguna cosa junts.

En declaracions a Empire, Ethan Coen, que actualment estrenarà el film de comèdia Drive-Away Dolls, va revelar que ell i el seu germà Joel estan actualment “treballant en escriure alguna cosa” junts novament.

La noticia es fa eco dels comentaris de Ethan que també li va fer a Empire (via SlashFilm) l’any passat, on va confirmar que ell i el seu germà no prendrien camins separats per sempre i que la parella treballaria en alguna cosa en el futur.

Si bé Coen va comentar que ell i el seu germà estan escrivint junts, es desconeix si això significa o no que faran el que escriguin. Anteriorment, la parella havia escrit guions que no van dirigir, inclòs Suburbicon de 2017, que va ser coescrit per la parella i dirigit per George Clooney, amb crèdits d’escriptura addicionals per a Clooney i Grant Heslov.

Ethan i Joel Coen, coneguts principalment com els germans Coen, són dos dels cineastes més emblemàtics de l’actualitat. La seva filmografia inclou pel·lícules com Raising Arizona, Fargo, The Big Lebowski, O Brother, Where Are Thou?, No Country for Old Men, Burn After Reading i True Grit, per anomenar algunes.

El seu últim projecte com a parella fins ara ha estat The Ballad of Buster Scruggs per a Netflix el 2018, un film que va obtenir tres nominacions en la 91ª edició dels Oscar, incloent Millor Guió Adaptat, Millor Disseny de Vestuari i Millor Cançó Original (When a Cowboy Trades His Spurs for Wings).

El 2019, la parella aparentment es va separar per a dedicar-se a altres projectes, amb Joel Coen dirigint La Tragèdia de Macbeth i Ethan treballant en Drive-Away Dolls. Si bé molts van pensar que la parella es separaria definitivament, afortunadament el duo de germans encara planeja treballar junts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada