Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 1 de febrer del 2024

'The Ministry of Ungentlemanly Warfare'.

S’ha publicat el primer tràiler de The Ministry of Ungentlemanly Warfare, el nou film de Guy Ritchie protagonitzat per Henry Cavill. El film s’estrenarà mundialment el 19 d’abril.

Basat en arxius recentment desclassificats del Departament de Guerra Britànic i inspirat en fets reals, The Ministry of Ungentlemanly Warfare és una comèdia d’acció que explica la història de la primera organització de forces especials formada durant la Segona Guerra Mundial per el Primer Ministre del Regne Unit, Winston Churchill i un petit grup d’oficials militars, inclòs l’autor Ian Fleming”, diu la sinopsis. “La unitat de combat ultrasecreta, composta per un grup divers de brivalls i inconformistes, empren una audaç missió contra els nazis utilitzant tècniques de lluita totalment poc convencionals i absolutament “poc cavalleroses”. En última instància, el seu punt de vista audaç va canviar el curs de la guerra i va assentar les bases per al SAS britànic i la guerra moderna Black Ops”.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

Basat en el llibre més venut del historiador Damien Lewis, The Ministry of Ungentlemanly Warfare, està inspirat en la història real del primer ministre del Regne Unit, Winston Churchill i l’organització de combat secreta de la Segona Guerra Mundial del creador de James Bond, Ian Fleming.

Al costat de Cavill, el film està protagonitzat per Eiza González, Alan Ritchson, Alex Pettyfer, Hero Fiennes, Tiffin, Babs Olusamokun, Henrique Zaga, Til Schweiger, Henry Golding i Cary Elwes.

Dirigit per Guy Ritchie i basat en un guió que ha coescrit amb Paul Tamasy, Eric Johnson i Arash Amel, el pròxim film estarà produït per Chad Oman, Ivan Atkinson i John Friedberg per a Black Bear International. Scott Lastaiti, Olga Filipuk, Damien Lewis, Tamasy i Johnson també en són productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada