Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 8 de febrer del 2024

'Moana 2'.



Disney ha publicat el primer avanç de Moana 2, la seqüela de l’estimada pel·lícula de Walt Disney Animation Studios de 2016.

El director executiu de Walt Disney Company, Bob Iger, ha anunciat que Moana 2 està en procés. També s’ha revelat un avanç que mostra a Moana a la platja amb una petxina. La seqüela s’estrenarà als cinemes el 27 de novembre de 2024.

Borys Kit de The Hollywood Reporter va revelar que Lin-Manuel Miranda no tronarà per a la banda sonora i que la música ara estarà a càrrec de Abigail Barlow, Emily Bear i el duo que trona de Opetaia Foa’i i Mark Mancina.

“Moana segueix essent una franquícia increïblement popular”, va afirmar Bob Iger. “I estem neguitosos per oferir-vos més Moana i Maui quan Moana 2 arribi als cinemes al novembre”.

Podeu veure’n l’avanç a continuació...

          

“L’èpic musical animat de Walt Disney Animation Studios, Moana 2, du al públic a un nou i expansiu viatge de Moana, Maui i Una nova tripulació de mariners improbables”, es pot llegir en la sinopsis del film. “Després de rebre una crida inesperada dels seus avantpassats buscadors de camins, Moana ha de viatjar als llunyans mars d’Oceania i a aigües perilloses i perdudes fa molt de temps per a viure una aventura com mai abans s’havia enfrontat”.

La pel·lícula original va estar dirigida per Ron Clements i John Musker. No sols va ser un èxit comercial amb una recaptació de $687.229.282, sinó que també va obtenir crítiques positives per part dels crítics i va obtenir dues nominacions als Oscar, inclòs Millor Film Animat i Millor Cançó Original.

A més a més de Moana 2, també està a l’horitzó una nova versió en imatge real del primer film. Aquesta versió live-action s’estrenarà el 27 de juny de 2025 i estarà dirigit pel guanyador d’un Tony, Thomas Kail i produïda per Dwayne Johnson, qui reprendrà el seu paper de Maui en la versió d’acció real. Comptarà amb la producció executiva de Auli’i Cravalho, qui va posar veu al personatge principal, Moana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada