Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 24 de febrer del 2024

'The Gentlemen Series'.

El tràiler de The Gentlemen revela més del pròxim drama de Netflix protagonitzat per l’actor de The White Lotus, Theo James, que es desenvolupa en el món de la pel·lícula The Gentlemen de Guy Ritchie. Compte amb un repartiment completament nou de talents de Hollywood i llegendes del cinema i la televisió britànics.

A continuació podeu veure’n el tràiler i cartell...

          


Els vuit episodis de The Gentlemen estaran disponibles a partir del 07 de març.

La història segueix a Eddie Horniman (James) quan “hereta inesperadament la important propietat rural del seu pare, sols per a descobrir que és part d’un imperi del cànnabis”, segons la sinopsis oficial. “A més a més, una sèrie de personatges desagradables del hampa britànica volen participar en la operació. Decidit a alliberar a la seva família de les seves urpes, Eddie intenta jugar amb els gàngsters al seu propi joc. Tot i això, a mesura que es veu absorbit pel món de la criminalitat, comença a trobar-s’hi a gust”.

El repartiment també inclou a Ray Winstone, Kaya Scodelario, Daniel Ings, Joely Richardson, Vinnie Jones, Giancarlo Esposito, Chanel Cresswell, Michael Vu, Max Beesley, Jasmine Blackborow, Harry Goodwins, Dar Salim, Pearce Quigley, Ruby Sear i Peter Serafinowic.

La sèrie de Netflix està escrita i produïda per Ritchie i Matthew Read, i el primer dirigeix els dos primers episodis. Els altres directors són: Nima Nourizadeh, Eran Creevy i David Caffrey, amb Matthew Read, Ivan Atkinson, Marn Davies, Bill Block, Marc Helwig, Will Gould i Frith Tiplady, com a productors executius. El projecte prové de Miramax TV i Moonage Pictures.

El film de 2019 va ser considerat un èxit comercial, amb una recaptació mundial de $115.171.795 per un pressupost de $22M. Va estar protagonitzat per Matthew McConaughey, Hugh Grant, Collin Farrell, Henry Golding, Michelle Dockery, Charlie Hunnam, Jeremy Strong i Eddie Marsan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada