Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 8 de febrer del 2024

'Inside Out 2'.

S’ha publicat un nou tràiler de Inside Out 2, que mostra més la tant esperada seqüela de Pixar. La pel·lícula arribarà als cinemes el 14 de juny d’enguany.

“El film retorna a la ment de la recent adolescència de Riley just quan la seu central està patint una sobtada demolició per a deixar espai a quelcom completament inesperat: noves emocions! L’alegria, la tristesa, l’enuig, la por i el fàstic, que duen molt de temps dirigint una operació exitosa en tots els sentits, no estan segurs de com sentir-se quan apareix l’ansietat. I sembla que no està sola”, es pot llegir en la sinopsis.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

Inside Out 2 està dirigit per Kelsey Mann a partir d’un guió escrit per Meg LeFauve. Està produït per Mark Nielsen, amb el director original Pete Docter com a productor executiu. La seqüela comptarà aquest cop amb les veus de Amy Poehler com a Joy, Phyllis Smith com a Tristesa i Lewis Black com a Enuig. A ells se’ls uneix Tony Hale i Liza Lapira com les noves veus de Por i Fàstic, respectivament. I Diane Lane com la mare.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada