Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 8 de febrer del 2024

'Normal'.

Bob Odenkirk ha signat per a protagonitzar Normal, una pel·lícula d’acció del escriptor de John Wick, Derek Kolstad (via Deadline). Ben Wheatley, qui ha dirigit Meg 2: The Trench, està a bord per a dirigir: Odenkirk, Kolstad i Marc Provissiero produiran. WME Independent serà l’encarregat de les vendes en el pròxim mercat cinematogràfic europeu la pròxima setmana.

És una reunió d’acció per a Odenkirk i Kolstad, els quals ja van col·laborar a Nobody de 2021. Odenkirk va interpretar a un ex assassí obligat a tronar al inframon per a salvar a la seva família d’un perillós senyor del crim. Kolstad va escriure el guió de Nobody. La pel·lícula va ser un èxit sorpresa, recaptant $57.510.518 per a un pressupost de $16M.

Normal segueix a Ulysses (Odenkirk), qui assumeix el paper temporal de xèrif de la petita i tranquil·la ciutat de Normal, després de la sobtada mort del anterior”, diu la sinopsis oficial. “Quan una parella de fora roba el banc de la ciutat, Ulysses arriba a l’escena i descobreix que la ciutat amaga secrets molt més sinistres i profundament arrelats sota la seva superfície i tots, des del cambrer fins el sacerdot, estan ficats al all. I ara Ulysses, que fins ara sols s’ha centrat en fugir dels dimonis del passat, ha de descobrir tot l’abastament d’aquesta conspiració criminal.

Odenkirk és millor conegut per interpretar al advocat corrupte Saul Goodman a Breaking Bad i Better Call Saul. Per la seva interpretació de Goodman, Odenkirk va rebre sis nominacions al Emmy com a actor principal destacat en una sèrie dramàtica. El passat 2023, Odenkirk va encapçalar Lucky Hank per a AMC i va ser l’estrella convidada a The Bear Season 2.

Kolstad va saltar a la fama com a guionista dels tres primers films de la saga John Wick. Kolstad va treballar com a escriptor a The Falcon and the Winter Soldier i va cocrear Die Hart (la sèrie).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada