Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 2 de febrer del 2024

'Back to Black'.

S’ha publicat un nou tràiler de Back to Black, que brinda als espectadors una millor visió del pròxim film biogràfic sobre la cantant i compositora anglesa Amy Winehouse. El film s’estrenarà als cinemes dels Estats Units el pròxim 17 de maig d’enguany.

“La extraordinària història primerenc ascens de Amy Winehouse a la fama des dels seus primers dies a Camden fins a la realització del seu innovador àlbum, Back to Black, que va catapultar a Winehouse a la fama mundial”, diu la sinopsis. “Explicada des de la perspectiva de Amy i inspirat en les seves lletres profundament personals, el film és una mirada sense complexes a la dona darrera del fenomen i la relació que va inspirar un dels àlbums més llegendaris de tots els temps”.

A continuació podeu veure’n el tràiler i nou cartell...

          


Winehouse va ser una cantant anglesa millor coneguda per la seva veu i la seva cobertura de diversos generes en la seva musica. El seu àlbum debut, Frank, va ser publicat l’any 2003 amb gran èxit de crítica i el seu següent àlbum, Back to Black, va ser publicat el 2006 i va ser un gran èxit. L’àlbum es va convertir en un dels més venuts en la història del Regne Unit i el senzill “Rehab” segueix essent immensament popular.

Marisa Abela (Industry) protagonitza el film com a Winehouse. Altres membres del repartiment que apareixeran en el film inclouen a Jack O’Connell (Ferrari), Eddie Marsan (Fair Play) i Lesley Manville (Mrs. Harris Goes to Paris).

El film està dirigit per Sam Taylor-Johnson a partir d’un guió escrit per Matt Greenhalgh, qui anteriorment va col·laborar a Nowhere Boy de 2009.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada