Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 15 de febrer del 2024

'The Fantastic Four'.

La data d’estrena de Fantastic Four, la molt esperada pel·lícula del Univers Cinematogràfic de Marvel ha estat modificada, mentre que s’ha revelat el títol oficial del film i el repartiment oficial.

En un comunicat de premsa de Disney ha revelat un nou títol i una nova data d’estrena. Anteriorment hi havia la certesa de que el títol seria Fantastic Four, però ara s’ha confirmat que el títol serà The Fantastic Four. A més a més, la nova data d’estrena s’ha endarrerit fins al 25 de Juliol de 2025. La data anterior era el 02 de Maig de 2025, el que significa que és un endarreriment d’aproximadament dos mesos i mig.

Finalment, després de moltes especulacions s’ha donat a conèixer el repartiment de la pel·lícula de superherois. Marvel Studios ha revelat a Twitter que Pedro Pascal interpretarà a Reed Richards/Mr. Fantàstic, Vanessa Kirby interpretarà a Sue Storm/La Dona Invisible, Joseph Quinn serà Johnny Storm/La Torxa Humana i Ebon Moss-Bachrach serà Ben Grimm/La Cosa.

A continuació podeu veure’n la piulada...

Fantastic Four estarà dirigit per Matt Shakman (WandaVision) a partir d’un guió escrit per Josh Friedman, qui va ser contractat per a reescriure el guió escrit originalment per Jeff Kaplan i Ian Springer.

La sèrie de còmics de Fantastic Four de Marvel va ser creada per Stan Lee i Jack Kirby, i va fer el seu debut l’any 1961 i va ser el primer títol d’equip de superherois produït per Marvel Còmics i va popularitzar a personatges famosos com Reed Richards, Sue Storm i Doctor Doom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada