Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 20 de febrer del 2024

'Borderlands'.

Ha sorgit la primera imatge de l’adaptació de Eli Roth del videojoc de trets, Borderlands, que mostra al repartiment estel·lar de la pel·lícula.

People ha revelat exclusivament la imatge, que presenta a Cat Blanchett, Ariana Greenblatt, Jamie Lee Curtis, Kevin Hart, Florian Munteanu i Jack Black els personatges mirant per una claveguera.

La història de la pel·lícula Borderlands mostra la misteriosa fugitiva Lilith (Blanchett) que torna al seu planeta Pandora per a cercar a la filla desapareguda de Atlas (Edgar Ramírez).

Lilith s’uneix a un grup de marginats, entre ells s’inclouen Roland (Kevin Hart), l’adolescent anàrquica Tiny Tina (Ariana Greenblatt), el seu guardaespatlles Kreig (Florian Munteanu), la científica Tannis (Jamie Lee Curtis) i el Robot ultra loquaç Claptrap (Jack Black).


La pel·lícula està dirigida per Eli Roth a apartir d’un guió escrit per Craig Mazin (qui, l’any passat, va eliminar el seu nom dels crèdits i apareixerà sota un pseudònim). També està protagonitzada per Haley Bennett, Janina Gavankar, Gina Gershon, Cheyenne Jackson, Charles Babalola, Benjamin Byron Davis, Steven Boyer, Ryann Redmond i Bobby Lee.

Borderlands estarà produït per Avi Arad i Ari Arad, els quals produeixen a través de la seva companyia Arad Productions, i Erik Feig, a través de PICTURESTART, els quals han dirigit el projecte i supervisat el desenvolupament, inclos l’últim esborrany del guió del dues vegades guanyador d’un Emmy el guionista Craig Mazin. Els productors executius del film són Randy Pitchford, productor executiu de la franquícia de videojocs Borderlands i fundador de Gearbox Entertainment Company, i Strauss Zelnick, president i director executiu de Take-Two Interactive.

Borderlands té fixada la data d’estrena per al 09 d’agost d’enguany.

*Actualització: Tenim gràcies a Disscusing Film el primer cartell que podeu veure a continuació...


*Nova actualització: Com havia dit fa aproximadament 1h, ja tenim el primer avanç de Borderlands. Un curt de 9s revelat per IGN, on anuncien que demà sortirà el tràiler...

          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada