Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 15 de febrer del 2024

'Untitled David Robert Mitchell Film'.

Ewan McGregor s’uneix a Anne Hathaway en la nova pel·lícula de David Robert Mitchell.

Segons The Hollywood Reporter, McGregor ha signat per  a protagonitzar nova pel·lícula de Mitchell, que s’estrenarà a través de Warner Bros. Des de Deadline van informar anteriorment que Hathaway havia estat escollida per a protagonitzar el film encara sense títol el Març de 2023.

Els detalls del argument es mantenen en secret; tot i això, segons fonts de The Hollywood Reporter, la pel·lícula serà una “aventura familiar ambientada en la dècada dels 80’s i que involucra a dinosaures”. Hathaway i McGregor interpretaran uns pares.

J.J. Abrams, Hannah Minghella i Matt Jackson produeixen el film, mentre que Jake Weiner i Chris Bender són els productors executius. Sheila Walcott i Zach Hamby supervisaran per a Warner Bros.

Mitchell és conegut per realitzar It Follows de 2014 amb Maika Monroe i Under the Silver Lake de 2018 amb Andrew Garfield. També està treballant en una seqüela de It Follows, They Follow, que encara no té data d’estrena.

McGregor és conegut per interpretar a Obi-Wan Kenobi a la franquícia de Star Wars. Recentment ha filmat una pel·lícula amb la seva filla, Clara McGregor, titulada Bleeding Love, que està dirigida per Emma Westenberg i s’estrenarà aquest divendres.

També protagonitza el nou film de Niclas Larsson, Mother, Couch, al costat de Rhys Ifans, Taylor Russell, Ellen Burstyn, Lara Flynn Boyle, F. Murray Abraham i Lake Bell. Mother, Couch es va estrenar al Toronto International Film Festival el setembre del 2023, però encara no té data d’estrena general als Estats Units.

Mentre tant, Hathaway ha protagonitzat recentment Eileen de William Oldroyd i She Came to Me de Rebecca Miller, ambdues estrenades el passat 2023. Pròximament la podrem veure a The Idea of You de Michael Showalter, que s’estrenarà a Prime Video el 02 de maig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada