Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 8 de febrer del 2024

'Untitled Michael B. Jordan & Ryan Coogler Movie'.

Warner Bros. ha escollit el film de gènere misteriós de Michael B. Jordan i Ryan Coogler.

Warner ha guanyat la carrera per assegurar l’última col·laboració entre Jordan i Coogler, una parella que ha estat lucrativa en el passat des del punt de vista crític i comercial. Warner veu potencial de franquícia en la propietat intel·lectual original creada pel duo.

S’espera que el rodatge comenci aquest mes d’abril a Nova Orleans.

La parella té una rica història junts, amb Fruitvale Station, Creed i Black Panther entre els fruits de la seva col·laboració i aquest nou projecte es basa en una idea original de Coogler.

Coogler escriurà i dirigirà la pel·lícula misteriosa amb la seva companyia Proximity Media i Jordan en serà el protagonista.

Segons The Hollywood Reporter, el projecte es descriu com una pel·lícula de gènere. En les últimes informacions de THR, el projecte ha estat etiquetat com un thriller d’època (que podria tenir lloc en el sud de la era de Jim Crow) i involucra als no-morts. Algunes fonts des de THR inclús han dit que també conté influències d’anime.

Jeff Sneider de The InSneider va corroborar la naturalesa d’època de la pel·lícula i va afegir que també era una pel·lícula de vampirs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada