Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 16 de febrer del 2024

'x-Men'97'.

Marvel Studios finalment ha publicat el tràiler oficial de X-Men’97, el tant esperat retorn de la sèrie icònica animada.

El tràiler confirma que el ressorgiment de Dinsey+ explorarà les seqüeles del final de la sèrie original, en el que el Professor X es va acomiadar dels X-Men. També ofereix una idea de que esperar dels nous episodis, inclòs la revelació de Magneto de que va heretar tot el que Charles havia construït. La reposició de 10 episodis començarà al servei de streaming de Dinsey+ el 20 de març.

“El ressorgiment revisita l’era icònica de la dècada dels 90’s quan els X-Men, una colla de mutants que utilitzen els seus estranys dons per a protegir un món que els odia i tem, són desafiats com mai abans, obligats a enfrontar un nou futur perillós i inesperat”, es pot llegir en la sinopsis.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          
  
          


X-Men’97 explorarà noves històries de la icònica línia de temps dels 90’s de la sèrie original. Prové del escriptor principal Beau DeMayo, al costat dels directors Jake Castorena, Chase Conley i Emi Yonemura. Amb música de The Newton Brothers, la sèrie compte amb la producció executiva de Brad Winderbaum, Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso i DeMayo.

Comptarà amb les veus de Ray Chase com a Cyclops, Jennifer Hale com a Jean Grey, Alison Sealy-Smith com a Storm, Cal Dodd com a Wolverine, JP Karliak com a Morph, Lenore Zann com a Rogue, George Buza com a Beast, AJ LoCascio com a Gambit, Holly Chou com a Jubilee, Isaac Robinson-Smith com a Bishop, Matthew Waterson com a Magneto i Adrian Hough com a Nightcrawler. S’espera que altres personatges dels X-Men com Cable, Emma Frost, Sinister, Madelyne Pryor/Goblin Queen, entre d’altres apareguin a la sèrie.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada