Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 11 de febrer del 2024

'High and Low remake'.

Spike Lee i Denzel Washington s’han unit per a una nova versió en anglès de la icònica pel·lícula de Akira Kurosawa, High and Low de 1963.

Des de Variety ens informen de que Washington i Lee s’uniran un cop més per a la nova versió del thriller policial de Kurosawa. Aquesta seria la cinquena pel·lícula en la que el duo treballa junts i la primera en quasi dues dècades, ja que la seva última col·laboració cinematogràfica va ser la pel·lícula Inside Man de 2006.

Estarà escrit per Lee i Alan Fox, mentre que Lee també en serà productor executiu per a 40 Acres And A Mule Filmworks al costat de Peter Guber de Mandalay, Matthew Linder de Juniper Productions, Katia Washinghton i Chris Brigham.

A24 produirà i desenvoluparà la nova versió, amb Apple Original Films cofinançant el film. A24 estrenarà High and Low en els cinemes abans d’arribar a Apple TV+ en una data posterior. Todd Black produirà per a Escape Artists, mentre que Jason Michael Berman produirà per a Mandalay Pictures.

“Toshiro Mifune interpreta a un industrial milionari el qual la seva família es converteix en l’objectiu d’un segrestador despietat en l’exemplar cinema negre de Akira Kurosawa”, es pot llegir en la sinopsis del film. “Basat en la novel·la policíaca de Ed McBain, King’s Ransom, High and Low és a la vegada un fascinant thriller i un brillant comentari sobre la societat japonesa contemporània”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada