Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 27 de febrer del 2024

'Thunderbolts'.


Thunderbolts ha començat finalment rodatge i avui hi ha nous rumors en línia. (via ComicBookMovie.com)

No és cap secret que la pel·lícula ha passat per diverses reescriptures (i inclús ha perdut a un dels seus protagonistes), però hauríem de preocupar-nos?

Provablement no, especialment perquè els endarreriments han estat deguts principalment per les vagues de WGA i SAG-AFTRA del any passat.

Tot i això, Thunderbolts sembla haver estat un os dur de rossegar per a Marvel Studios i aquestes últimes actualitzacions poden resultar divisives.

Segons @CanWeGetToast, ni el president “Thunderbolt” Ross ni Tiamut (dos elements clau de Capità Amèrica: Un Món Feliç), es tindrà en compte a Thunderbolts, tot i les afirmacions anteriors en sentit contrari.

Això significa que aquest equip no inclourà a Red Hulk de Harrison Ford ni com Thunderbolt ni tant sols com inspiració darrera del sobrenom del grup.

En canvi, els Thunderbolts suposadament duen el nom del equip de futbol de la infància de Yelena Belova, presumiblement com una mena de broma.

Daniel Richtman va intervindré, revelant que Bucky Barnes no és el co líder de Thunderbolts amb Yelena.

De fet, l’Agent estatunidenc té un paper més important que l’antic company del Capità Amèrica i en termes de prioritat en la història, sembla que la nova Vidua Negra i The Sentry estaran al cap davant i en el centre juntament amb Valentina Allegra de Fontaine i us ho cregueu o no, Ghost.

No hi ha res massa alarmant aquí, però Thunderbolts pot ser una pel·lícula molt diferent del que molts fans esperen.

Ja hi ha hagut rumors sobre l’enviament d’aquests personatges a una missió suïcida, pel que no esperem que tots surtin amb vida.

Si Sentry elimina ràpidament a algú com Bucky, per exemple, la reacció serà considerable.

Tot i això, amb Avengers: Secret Wars llest per a reiniciar el Univers Cinematogràfic de Marvel, anticipem dir a déu a molts dels preferits dels fans en els pròxims anys.

Els membres confirmats del repartiment de Thunderbolts inclou a la Comtessa Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus), Red Guardian (David Harbour), Ghost (Hannah Jon-Kamen), US Agent (Wyatt Russell), Taskmaster (Olga Kurylenko) Yelena Black Widow (Florence Pugh) i Winter Soldier (Sebastian Stan).

Recentment, Geraldine Viswanathan va substituir a Ayo Edebiri en un paper no revelat, mentre que Lewis Pullman va assumir el paper de Sentry, després de la sorprenent sortida del càsting de Steve Yeun.

Escrit per Eric Pearson i Lee Sung Jin i dirigit per Jake Schreier, Thnderbolts s’estrenarà actualment el 02 de Maig de 2025. Com sempre, estigueu atents a més actualitzacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada