Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 2 de febrer del 2024

'The Movie Critic'.

Brad Pitt es reuneix un cop més amb l’aclamat director Quentin Tarantino, quan l’estrella de Inglorious Basterds s’uneix al repartiment de The Movie Critic.

Segons Deadline, es desconeix exactament a qui interpretarà Pitt, però podria ser el crític de cinema el qual dona nom al film. Aquest serà la tercera vegada en que Pitt treballa amb el director de Pulp Fiction. El duo ha treballat anteriorment junts a Inglorious Basterds i Once Upon A Time...In Hollywood, que a Pitt li va valer un Premi de l’Acadèmia al Millor Actor de Repartiment.

La informació també afirma que Sony Pictures provablement serà el distribuïdor del film i que Stacey Sher actuarà com a productora. S’espera una estrena per al 2025 per a la que serà l’últim film de Tarantino. Han estat escassos els detalls sobre en que consistirà el film, tot i que es sap que estarà ambientada durant els anys 70’s a Califòrnia i “està basat en un individu que realment va viure, però que mai va ser realment famós i solia escriure crítiques de pel·lícules per a una revista porno”.

Quentin Tarantino ha dirigit nombrosos films aclamats i icònics, com Pulp Fiction de 1994 i Django Unchained de 2012. És conegut per col·laborar sovint amb actors com Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson, Tim Roth i Zoë Bell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada