Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 5 de febrer del 2024

'Kill Them All'.

Segons Deadline, el director de Extraction, Sam Hargrave, ha estat l’escollit per a dirigir l’adaptació cinematogràfica de Paramount Pictures, que du molt de temps en desenvolupament, de la novel·la gràfica de Kyle M. Starks, Kill Them All.

Hargrave va obtenir reconeixement per primer cop com a coordinador d’especialistes en diverses pel·lícules d’alt perfil com Deadpool 2 i Avengers: Endgame. Finalment va fer el seu debut com a director de llargmetratges amb el thriller Extraction, protagonitzat per Chris Hemsworth, de Netflix, al que li ha seguit una seqüela, Extraction 2 de 2023. Abans de Hargrave, la directora de Lovecraft Country, Victoria Mahoney, va estar originalment en converses per a dirigir el projecte l’any 2020.

Publicada per primera vegada l’any 2015, la novel·la gràfica Kill Them All va ser il·lustrada per Starks i Luigi Anderson. Descrita com una carta d’amor a les pel·lícules d’acció dels 90’s, la història segueix a una assassina d’elit que comença una campanya de venjança amb un ex policia que beu molt. Es van unir per acabar amb un senyor del crim. “S’embarquen en un assalt implacable i ple d’acció a través dels 15 pisos de la seu del sindicat”, es pot llegir en la sinopsis. “El seu objectiu final: el Cap, amb qui te un passat complicat”.

L’adaptació cinematogràfica estarà escrit per James Coyne amb Josh Appelbaum, Andre Nemac i Starks com a productors. Paramount Pictures ha estat adjunta al projecte des de 2019. La producció executiva és Oni Press. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada