Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 14 de febrer del 2024

'The Conjuring: Last Rites'.


The Conjuring: Last Rites ha trobat al seu director i l’exitosa franquícia de terror ha dut una cara familiar per a dirigir l’última entrega.

Michael Chaves, qui va dirigir la tercera entrega, The Conjuring: The Devil Made Me Do It, ha estat negociant per a dirigir el quart i aparentment l’últim capítol, segons The Hollywood Reporter.

Serà la quarta vegada que Chaves està al cap davant d’una pel·lícula en l’Univers The Conjuring, després de que va dirigir The Nun II l’any passat i The Curse of La LLorona el 2019.

Si bé se’n sap poc del argument de The Conjuring: Last Rites, un cop més seguirà a Ed i Lorraine Warren amb Patrick Wilson i Vera Farmiga en els seus respectius papers. Les entregues anteriors de la saga principal han aprofitat els casos de la vida real seguits pels Ed i Lorraine reals per a que aquesta tendència pogui continuar amb la següent.

David Leslie Johnson-McGoldrick, qui va coescriure el tercer film al costat de James Wan, torna per al guió d’aquesta quarta entrega. Wan tronarà a produir al costat de Peter Safran. Segons la informació, el rodatge començarà aquest estiu a Atlanta.

La saga The Conjuring és la franquícia de terror més exitosa de tots els temps, amb al voltant de $2.403.866.955 en el conjunt dels tres films de la saga principal més els cinc films derivats, saga Annabelle, saga The Nun i The Curse of La LLorona. El que la situa per damunt de sagues com la de Resident Evil, protagonitzada per Milla Jovovich.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada