Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 8 de febrer del 2024

'Knuckles'.

Paramount ha publicat el primer tràiler de Knuckles, que mostra un cop d’ull previ i data de la sèrie derivada del film Sonic the Hedgehog, que s’estrenarà el 26 d’abril i estrà en el servei de streaming Paramount+.

La sèrie de Knuckles presenta a Idris Elba tronant per a posar-li veu al guerrer Echidna protagonista, després del debut en viu del personatge a Sonic the Hedgehog 2. En el spin-off, Knuckles accepte entrenar a Wade com el seu protegit i ensenyar-li els camins del guerrer Echidna. S’espera que succeeixi entre els esdeveniments de la segona i pròxima tercera entrega de Sonic the Hedgehog, que arribarà asl cinemes el 20 de desembre de 2024.

A continuació podeu veure’n el tràiler i cartell...

          


El repartiment de la sèrie inclou a Elba, Edi Patterson (The Righteous Gemstones), Julian Barratt (Mindhorn), Scott Mescudi (Don’t Look Up), Ellie Taylor (Ted Lasso), Christopher Lloyd (Back to the Future), Cary Elwes (The Princess Bride), Stockhard Channing (Grease), Paul Scheer (Veep) i Rob Huebel (Childrens Hospital).

El projecte prové del escriptor principal i productor executiu John Whittington, amb el director de Sonic the Hedgehog, Jeff Fowler, dirigint l’episodi pilot. Al costat de Fowler en l’alineació de directors estan: Brandon Trost, Jorma Taccone i Carol Banker.

Brian Schacter i James Madejski també han estat escollits com ha escriptors. Els productors executius són Elba, Neal H. Moritz, Toby Ascher i Toru Nakahara, amb Paramount Pictures i Sega of America com a productors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada