Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 29 de febrer del 2024

'Spider-Man 4'.


Mentre Marvel Studios i Sony Pictures continuen intentant descobrir cap on ha d’anar Spider-Man 4, ha sorgit un nou rumor que pot aclarir sobre els futurs plans per a Peter Parker...i Miles Morales.

Segons l’insider Daniel RPK, el pla és que Miles Morales faci el seu debut en acció real a Spider-Man 4. No hi ha més detalls més enllà d’això, però, com s’esperava, sembla que el personatge anomenarà llar al UCM en lloc del Univers Marvel de Sony.

Tom Holland ja ha compartir anteriorment l’interès de dur a Miles Morales a la gran pantalla des de fa diversos anys i suposem que el pla és que aquests dos s’uneixin abans de que el jove llença teranyines es converteixi en el substitut permanent de Peter Parker.

Queda per veure si Marvel Stuidos seguirà els còmics Killing Spidey, tot i que ens agradaria pensar que tindrà un final feliç després de Spider-Man: No Way Home.

“Vaig ser jo, Amy, [el president de Marvel Studios] Kevin Feige, [la productora executiva] Rachel [O’Connor], a vegades altres executius de Marvel participen”, va dir Holland el juny passat sobre els plans per a Spider-Man 4. És un procés col·laboratiu. Les primeres reunions van tractar sobre: Perquè faríem això de nou? I crec que vam trobar la raó. Estic molt, molt content amb el lloc en que ens trobem en termes de creativitat”.

Això sona prometedor, però admet: “També estic una mica preocupat per això. Hi ha una mica d’estigma sobre la quarta entrega en totes les franquícies”.

“Noto que vam fer un “Home Run” amb la nostre primera franquícia i hi ha una part de mi que vol allunyar-se amb el cap ben alt i passar el testimoni al pròxim nen afortunat que li doni vida aquest personatge”.

Si bé s’espera que el grimpa murs de Holland assumeixi un paper principal a Avengers 5 i Avengers: Secret Wars, sembla que en aquesta pròxima trilogia Peter passarà el mantell de Spider-Man a Miles.

Pot semblar prematur, però si ens acomiadem de Holland a Spider-Man 6, per exemple, llavors tindrà una bona i llarga carrera com a heroi.

Independentment de quin sigui el pla, la participació de Marvel Studios en el debut d’acció real de Miles és un clar alleugeriment.

Si bé les pel·lícules animades del Spider-Verse han estat espectaculars, no val la pena pensar en que el successor de Peter rebi el tractament de Morbius o Madame Web.

Anteriorment hem escoltat rumors de que Miles podria viure en el mateix edifici d’apartaments de Peter; també es va fer referència al personatge en una escena eliminada de Spider-Man: Homecoming amb Aaron Davis de Donald Glover.

Spider-Man 4 no té encara data d’estrena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada