Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 26 de febrer del 2024

'White Tiger Series'.


Per ara tant sols és un rumor, però...

Quan vam escoltar per primer cop que el Tigre Blanc seria presentat a Daredevil: Born Again, en general es va assumir que seria la versió de Ava Ayala del personatge,, amb el rumor de que Jenna Ortega era la candidata per al paper. (via ComicBookMovie.Com)

Més tard es va confirmar que en realitat seria el Tigre Balnc original, Héctor Ayala, qui apareixeria, el que va generar més rumors de que la sèrie de Disney+ presentaria a “diverses” versions del justicier emmascarat.

Per l’aspecte d’un vídeo recent (veure més avall), Héctor no durarà molt de temps a la sèrie, el que aplana el camí per a que la seva neboda, Ava, aparegui cercant venjança. Tot i que encara no sabem si Ava apareixerà a Born Again, l’informant Daniel Richtman informa de que existeixen plans per a una sèrie de White Tiger a Disney+ “protagonitzada per dones”.


Encara que altres dones han assumit el ‘manto’ del Tigre Blanc en els còmics, inclosa una tigressa blanca de Bengala transformada a la força en humana pel Alt Evolucionador, Ava Ayala sembla ser la opció més provable donada la seva connexió amb Héctor i L’home Sense Por.

Es creu que l’escriptor de Punisher, Dario Scardapane, s’ha unit com el nou showrunners del projecte, però això encara no s’ha fet oficial.

Els detalls específics de l’argument encara no es saben, però sabem que Born Again veurà a Matt Murdock/Daredevil enfrontar-se al seu antic enemic Kingpin (Vincent D’Onofrio), a qui vam veure per últim cop tronant corrents a Nova York al final de la temporada de Echo. És provable que Fisk es postuli per a alcalde de Nova York o ja hagi estat designat per al lloc quan la història comenci.

Jon Bernthal també reprendrà el paper de Frank Castle, també conegut com The Punisher. Hem escoltat que sols serà un factor en els dos últims episodis.

No s’espera que la sèrie duri els 18 episodis anunciats originalment. Un rumor recent va afirmar que provablement emetria 9 (possiblement 6) episodis abans de prendre’s un descans a meitat de temporada.

La pròxima sèrie de Disney+ encara no té data d’estrena oficial, però encara figura en el calendari actualitzat de Disney per aquest 2024.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada