Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 28 de febrer del 2024

'The Crow'.

Vanity Fair ha revelat el primer cop d’ull a Bill Skarsgard i FKA Twigs en la nova versió de The Crow.

Les imatges mostren l’aparença actualitzada del protagonista Eric Draven, amb el director del film dient sobre la seva aparença sobrenatural: “Aquest aspecte era jo en els anys 90’s quan estàvem ajupits a Londres, [barrejat amb algunes influences modernes] com Post Malone i Lil Peep”.

La nova versió de la pel·lícula de Brandon Lee de 1994 i el material original de James O’Barr mostra al rocker gòtic Eric draven (Skarsgard), al costat de la seva amant, Shelly (FKA Twigs), brutalment assassinats quan els dimonis del passat de Shelly (Danny Huston) els atrapen. Atrapat en un estat de llimbs entre els vius i els morts, Eric es proposa venjar les seves morts, caminant en la línia entre el món natural i el sobrenatural.

A continuació podeu veure’n les primeres imatges...



La pel·lícula també està protagonitzada per Laura Birn (Fundation), Sami Bouajila (A Son) i Jordan Bolger (The Woman King).

El director Rupert Sanders (Ghost in the Shell) va revelar que el que el va atraure del projecte va ser: “Aquesta oportunitat de fer un romanç obscur, quelcom que tracte sobre la pèrdua, el dolor i el vel eteri entre la vida i la mort i superar-ho”.

La pel·lícula original es va estrenar fa quasi 30 anys i va ser un modest èxit de taquilla. Desafortunadament, el seu llegat que més ha perdurat en el temps és l’última pel·lícula de Brandon Lee, ja que l’actor va rebre un tret accidentalment durant el rodatge.

Sanders entén que això ocuparà un lloc preponderant en la nova versió i entén que la última versió és una espècie de tribut a Lee.

“Òbviament, va ser una tragèdia terrible i definitivament és quelcom que sempre hem tingut en ment durant la realització de la pel·lícula”, va dir Sanders. “Brando era una veu original i crec que sempre serà sinònim de The Crow i espero que estigui orgullós del que hem fet i de com hem recuperat la història. La seva ànima està molt viva en aquesta pel·lícula. Hi ha una veritable fragilitat i bellesa en la seva versió de El Corb i crec que Bill es sent com un successor d’això”.

La nova versió s’estrenarà el pròxim 07 de Juny.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada