Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 12 de febrer del 2024

'Twisters'.

Durant la Super Bowl, Universal Pictures va publicar el primer tràiler de Twisters abans de la seva estrena el 19 de juliol d’enguany.

Twisters està dirigit per el cineasta de Minari, Lee Isaac Chung a partir d’un guió escrit per Mark L. Smith. Segons les informacions, no s’està desenvolupant com una seqüela directa de la pel·lícula de 1996, sinó més bé com un “nou capítol” de la franquícia.

“Edgar-Jones interpreta a Kate Cooper, una ex caçadora de tempestes perseguida per una devastadora trobada amb un tornado durant els seus anys universitaris que ara estudia els patrons de les tempestes en les pantalles de forma segura a la ciutat de Nova York. El seu amic Javi (el nominat al Globus d’Or, Anthony Ramos, In the Heights) la atrau de nou als camps oberts per a provar un nou i innovador sistema de seguiment. Allà, es creua amb Tyler Owens (Powell), l’encantadora i imprudent superestrella de les xarxes socials que gaudeix publicant les seves aventures perseguint tempestes amb el seu estrident equip, quan més perillós, millor”, diu la sinopsis.

“A mesura que la temporada de tempestes s’intensifica, es desfermaran fenòmens aterridors mai bans vistos i Kate, Tyler i els seus equips competidors es troben de ple en el camí de diversos sistemes de tempestes que convergeixen sobre el centre de Oklahoma en la lluita de les seves vides”.

A continuació podeu veure’n el tràiler i cartell...

          

          


Daisy Edgar-Jones assumeix el paper de “una ex caçadora de tempestes que treballa en un escriptori després de sobreviure a un aterridor tornado. Tot i això, es veurà obligada a tornar al camp”. Al costat de Edgar-Jones i Powell es troben Anthony Ramos, Brandon Perea, Maura Tierney, Sasha Lane, Kiernan Shipka, Harry Hadden-Paton, Nik Dodani, Tunde Adebimpe, Katy O’Brian i David Corenswet. Steven Spielberg n’és productor executiu a través de Amblin Entertainment. Està produït per Frank Marshall i Pat Crowley. Sara Scott i Jacqueline Garell de Universal estan supervisant el projecte, al costat de Ashley Jay Sandberg de Kennedy/Marshall.

Dirigit per Jan de Bont, la primera entrega seguia als caçadors de tempestes Bill Harding i la Dra. Joanne Harding en mig del seu divorci. La parella es reuneix durant un sever brot d’un tornado a Oklahoma, on proven un dispositiu de seguiment del clima que milloraria els temps d’entrega de les advertències de tornados. També va estar protagonitzada per Cary Elwes, Philip Seymour Hoffman, Alan Ruck, Todd Field, entre d’altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada