Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 5 de febrer del 2024

'Michael'.


Nia Long és l’última estrella en unir-se al repartiment de Michael, ja que l’estrella de Friday ha signat per a interpretar un paper important en el film biogràfic de Michael Jackson. El film s’estrenarà el 18 d’abril de 2025.

Long interpretarà a Katherine Jackson, la matriarca de la família Jackson i esposa de Joe Jackson, qui serà interpretat per Colman Domingo. L’actriu va emetre un comunicat sobre la notícia, elogiant a Katherine Jackson i assenyalant que es sent honrada d’interpretar a la mare del Rei del Pop.

“Katherine Jackson és un increïble pilar i gracia per a tota la família Jackson”, va afirmar Long. “Com a mare, va ser desinteressada i va aguantar forces que escapen al seu control, però tot i així va aconseguir ajudar a construir un llegat sense mesura. És un honor per a mi dur la seva veu a la pantalla i compartir la història de Michael Jackson amb les audiències de tot el món”.

Nia ha realitzat actuacions icòniques al llarg de la seva carrera”, va dir Antoine Fuqua, director del film. “Sóc fan des de fa molt de temps perquè els seus personatges es queden amb tu. Estic emocionat de treballar ara al seu costat mentre ella aboca tot això en Katherine Jackson: una dona que va ser la cola, la roca i el cor de la família Jackson durant els seus millors i els moments més tèrbols”.

Michael brindarà al públic una interpretació fascinant i honesta del home brillant però complicat que es va convertir en el Rei del Pop”, es pot llegir en la descripció de Michael. “El film presenta els seus triomfs i tragèdies a una escala cinematogràfica èpica, des del seu costat més humà i les seves lluites personals fins al seu innegable geni creatiu, exemplificat per les seves actuacions més icòniques. Com mai abans, el públic experimentarà una mirada interna a un dels artistes més influents i pioners que el món hagi conegut”.

(via ComingSoon.net)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada