Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 23 de febrer del 2024

'The Crow'.


La nova versió de The Crow de Lionsgate finalment té data d’estrena i s’estrenarà al estiu, poc després del 30 aniversari de la versió de 1994. (via comingsoon.net)

La data d’estrena de la nova versió de The Crow s’ha fixat per al 07 de Juny d’enguany. L’original es va estrenar als cinemes dels Estats Units el 11 de Maig de 1994.

Protagonitzada per Bill Skarsgard, la pel·lícula és una actualització del clàssic de culte de 1994 protagonitzada pel difunt Brandon Lee i també compte amb FKA twigs (Honeyboy), Danny Huston (30 Days of Night), Laura Birn (Foundation), Sami Boujila (A Son) i Jordan Bolger (The Woman King) Està dirigida pel director de Blancaneus i el Caçador, Rupert Sanders.

La història de The Crow prové de la novel·la gràfica original de James O’Barr. Veu a un guitarrista poètic, Eric Draven, ressuscitat per un corb un any després de que ell i la seva xicota fossin assassinats. El corb el guia a través de la terra dels vius i el du fins als seus assassins a la recerca de venjança més enllà de la tomba.

La pel·lícula original va ser l’última actuació del fill de Bruce Lee, Brandon Lee, després de que un accident en el set acabés tràgicament amb la seva vida.

The Crow ha estat un dels preferits entre els fans de les pel·lícules adaptades de còmics durant les últimes dècades i encara es considera un de les millors adaptacions de còmics. Així que el remake té un treball dur entre mans si vol ser tant venerat.

Lionsgate va adquirir els drets de la nova versió el setembre de 2023 en un acord domèstic de vuit xifres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada