Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 22 de febrer del 2024

'Thunderbolts'.


S’ha incorporat un nou escriptor per a la pròxima pel·lícula de Marvel Studios, Thunderbolts, un dels que va escriure a la popular sèrie de Hulu, The Bear.

Segons The Hollywood Reporter, la showrunners i escriptora de The Bear, Joanna Calo, ha estat contractada per a Thunderbolts per a treballar en el guió. La font del mitjà també va afegir que els esborranys anteriors del guió es basaven en la idea de que els antiherois i els dolents participessin en alguna mena de missió que havia d’acabar amb la seva mort. La pel·lícula començarà producció a Atlanta el pròxim mes.

El film estarà dirigit per Jake Schreier, el qual la seva trajectòria com a director no és molt extensa, ja que sols ha treballat a Robot & Frank de 2012, Paper Towns de 2015 i la versió filmada el 2021 de Magnificent Coloring World Tour de Chance the Rapper.

Durant el panell de Marvel Studios de la D23 de 2022, el president de Marvel Studios, Kevin Feige, va revelar que el repartiment del pròxim film de Thunderbolts, seria un equip compost principalment per súper malvats i antiherois. Inclou a Comtessa Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus), Red Guardian (David Harbour), Ghost (Hannah Jon-Kamen), US Agent (Wyatt Russell), Taskmaster (Olga Kurylenko)Yelena Bblack Widow (Florence Pugh) i Winter Soldier (Sebastian Stan). També s’ha confirmat que Harrison Ford apareixerà en el film com a Thaddeus “Thunderbolt” Ross.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada