Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 19 de febrer del 2024

'Joker: Folie À Deux'.

Els fans de Joker: Folie à Deux van rebrer un regal de Sant Valentí amb noves imatges. El director Todd Phillips va compartir noves imatges de la seqüela de Joker amb Joaquin Phoenix i Lady Gaga.

Phillips va publicar les imatges a Instagram amb el missatge: “Espero que el teu dia estigui ple d’amor”.

Phoenix reprèn el seu paper guanyador d’un Oscar, Arthur Fleck per aquesta seqüela. Lady Gaga, quin interpreta l’interès amorós del Joker, la Dra. Harleen F. Quinzel, millor coneguda com a Harley Quinn, protagonitzarà al costat de Phoenix. Per a la seqüela, Zazie Beetz torna com la ex veïna de Arthur, Sophie Dumond. Brendan Gleeson, Catherine Keener, Jacob Lofland i Harry Lawtey, han estat escollits per a papers no revelats.

El director de fotografia de la pel·lícula, Lawrence Sher, va dir l’any passat que Joker: Folie À Deux serà “un gran canvi”. Serà realment sorprenent per a la gent. Estic molt emocionat de que tothom ho vegi”.

Joker: Folie à Deux tornarà a estar dirigit per Todd Philips a partir d’un guió que ha coescrit amb Scott Silver. El film de 2019 va ser un èxit comercial i de crítica, amb una recaptació mundial de $1.074.458.282, el que la converteix en el film amb classificació R més taquillera de tots els temps. Va rebre el reconeixement de diversos organismes importants que li van atorgar premis, inclosos dos Oscar i do Globus d’Or, tan al Millor Actor com al Millor So Original.

El film s’estrenarà el 04 d’octubre de 2024.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada