Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 29 de febrer del 2024

'Captain America 4 & Young Avengers'.

Tot i que Marvel Studios sols té una pel·lícula que arribarà als cinemes aquest 2024 Deadpool & Wolverine, els pròxims anys es perfilen com una època molt ocupada, per no anomenar increïblement vital, per al Univers Cinematogràfic de Marvel a mesura que avancem cap a la pròxima pel·lícula de els Venjadors.

Si bé les actualitzacions oficials sobre els pròxim projectes han estat poques i espaiades últimament, tenim alguns rumors interessants per a compartir.

Segons el confiable expert Daniel Richtman, el grup de superdolents conegut com Serpent Society ha estat completament eliminat de l’argument de Capità Amèrica: Nou Món Valent durant noves preses força extenses.

Aquest no és el primer cop que escoltem això, però altres informants havien afirmat que els minuts en que aquest grup apareixia s’havia simplement reduït en lloc de suprimir-se per complet.

Provablement sigui segur assumir que aquests personatges no anaven a tenir un paper important en la pel·lícula, de totes maneres, però eliminar una trama secundaria completa tant tard en el joc certament no és quelcom que succeixi amb regularitat (tot i que Daredevil: Born Again, també ha tingut canvis creatius importants).

Sembla a ser que la batalla final de Brave New World, sigui el que sigui, també s’ha modificat significativament.

Richtman també afirma que el projecte de Young Avengers actualment en desenvolupament definitivament serà una pel·lícula i no una sèrie de Disney+ o una presentació especial i va escoltar que Marvel està treballant en una nova IP per al seu debut al 2026.

No hi ha més detalls, però es creu que és un personatge que encara no ha aparegut en el UCM.

Podeu veure una foto recent d’una jaqueta d’equip de Brave New World i que podria confirmar el debut de Red Hulk.

Hem vist moltes fotografies des del set de Brave New World circulant en línia, algunes de les quals mostraven a membres de la Societat Serpent. També vàrem veure a Sam Wilson (Anthony Mackie) amb el seu nou vestit de Capità Amèrica i a Joaquin Torres (Danny Ramírez) lluint un vestit bastant còmic com el nou Falcon del UCM.

Anthony Mackie reprendrà el seu paper de El Falcó i el Soldat d’Hivern (The Falcon and the Winter Soldier) com el nou sentinella de la llibertat, Sam Wilson, i l’acompanyaran Shira Haas com la superheroïna israeliana Sabra, Carl Lumbly com Isaiah Bradley, Liv Tyler com a Betty Ross i Tim Blake Nelson com el Líder.

Els detalls específics de l’argument encara es mantenen en secret, però hi ha el rumor de que la història veurà (o anava a veure) a Samuel Sterns revelant com el “beneficiari secret” darrera de la Societat Serpent.

No està clar que implicarà això, però suposem que finançarà al grup i possiblement els proporcionarà tecnologia.

Significa això que el Líder sols tindrà un petit paper en la seqüela, movent els fils des de l’ombra? És difícil dir-ho amb seguretat, però Brave New World es perfila com una pel·lícula bastant completa, pel que no la descartaríem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada