Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 9 de febrer del 2024

'The Animal Kingdom'.

Magnolia Pictures i Magnet Releasing han publicat el tràiler de The Animal Kingdom, el pròxim debut als Estats Units del aclamat drama de suspens i ciència-ficció.

El tràiler destaca una realitat alternativa en la que les persones de tot el món es transformen sobtadament en híbrids humans/animals. Després de la seva estrena mundial en el 76th Cannes Film Festival, la pel·lícula s’estrenarà el 15 de març als cinemes i en format digital.

A continuació podeu veure’n el tràiler i cartell...

          

          


“La pel·lícula submergeix als espectadors en un  món extraordinari on les mutacions en la genètica humana fan que les persones es transformin en criatures híbrides. François fa tot el possible per a salvar a la seva esposa, que es veu afectada per aquesta misteriosa condició”, es pot llegir en la sinopsis. “Mentre algunes de les criatures desapareixen en un bosc proper, François s’embarca amb Emile, el seu fill de 16 anys, en una recerca per a trobar-la amb l’ajuda d’un oficial de policia local”.

Descrit com un thriller visionari, The Animal Kingdom està dirigit per Thomas Cailley a partir d’un guió que ha coescrit amb Pauline Munier. La pel·lícula està protagonitzada per Romain Duris, Paul Kircher, Adèle Exarchopoulos, Tom Mercier, Billie Blain, Nathalie Richard, Saadia Bentaieb, Gabriel Caballero, Iliana Khelifa i Paul Muguruza.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada