Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 29 de febrer del 2024

'Tron: Ares'.


Jared Leto ha compartit a X la primera imatge de Tron: Ares, la tercera entrega de la franquícia.

Tron: Ares està dirigida per Joachim Rønning (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, Maleficent: Mistress of Evil) a partir d’un guió escrit per Jesse Wigutow i Jack Thorne. Leto interpretarà al personatge principal, una manifestació d’un programa que es torna sensible i creua al món humà.

A continuació podeu veure’n la publicació:

Al costat de Leto es troba l’actriu de After Yang, Jodie Turner-Smith, l’emergent de Past Lives Greta Lee, el guanyador d’un Emmy Evan Peters, l’alumne de Shameless Cameron Monaghan i l’estrella de Yellowjackets Sarah Desjardins. La pel·lícula està produïda per Emma Ludbrook, Jeffrey Springer i Leto. Russell Allen n’és productor executiu.

La franquícia de Tron va començar l’any 1982. Dirigit per Steven Lisberger, qui va coescriure el guió al costat de Bonnie MacBird, el film va presentar als fans a Kevin Flynn (Jeff Bridges) per primer cop, mentre que Bruce Boxleitner, David Warner, Cindy Morgan i Barnard Hughes també van protagonitzar.

Bridges va tornar per a la seqüela de 2010, Tron: Legacy, que va estar dirigit per Joseph Kosinski (Top Gun: Maverick). El film també va comptar amb les actuacions de Garrett Hedlund, Olivia Wilde i Michael Sheen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada