Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 12 de febrer del 2024

'Deadpool & Wolverine'.

Ja el tenim aquí, el tant esperat tràiler de Deadpool 3 finalment ha sortit durant el partit de la final de la Super Bowl i a més a més s’ha revelat el títol definitiu: Deadpool & Wolverine. El film s’estrenarà el 26 de juliol d’enguany i serà el primer film de la Fase 5 del Univers Cinematogràfic de Marvel.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

Deadpool & Wolverine reuneix a l’estrella principal Ryan Reynolds amb el cineasta de Free Guy i The Adam Project, Shawn Levy, qui va signar per a dirigir aquest projecte. Al costat de Reynolds està Hugh Jackman que trona a interpretar a Wolverine set anys després del últim film Logan i Jennifer Garner que també reprèn el seu paper de Elektra el qual va interpretar a Daredevil de 2003.

També comptarà amb el retorn de Leslie Uggams com a Blind Al, Morena Baccarin com a Vanessa, Rob Delaney com a Peter, Stefan Kapicic com a Colossus, Karan Soni com a Dopinder, Brianna Hildebrand com a Negasonic Teenage Warhead i Shioli Kutsuna com a Yukio. A més a més, la pel·lícula donarà la benvinguda als nouvinguts a Marvel com Emma Corrin i Matthew Macfadyen.

El film està escrit per Rhett Reese i Paul Wernick a partir d’un esborrany anterior del duo de Bob’s Burguers, Wendy Molyneux i Lizzie Molyneux-Loeglin. Està produït per Kevin Feige, Ryan Reynolds i Shawn Levy.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada