Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 28 de febrer del 2024

'Michael'.


Els quatre membres dels Jackson 5 ha estat escollits per al pròxim film biogràfic sobre el Rei del Pop, Michael. La pel·lícula s’estrenarà als Estats Units el 18 d’abril de 2025.

Un comunicat de premsa afirma que els membres de la banda (Jermaine, Marlon, Tito i Jackie) seran interpretats cadascun per dos actors diferents a mesura que els personatges envelleixen al llarg del film. El Jermaine més jove estarà interpretat per Jayden Harville, mentre que la versió adulta estarà interpretat per Jamal R. Henderson. Jaylen Lyndon Hunter interpretarà al Marlon jove, mentre que Tre Horton l’interpretarà d’adult, el Tito jove estarà interpretat per Judah Edwards, mentre que la versió adulta estarà interpretat per Rhyan Hill i finalment el Jackie més jove estarà interpretat per Nathaniel Logan McIntyre i la versió adulta per Joseph David-Jones en els seus últims anys.

“La naturalesa veritablement èpica d’aquesta pel·lícula va requerir un total de deu actors amb el talent per interpretar als Jackson 5 a través dels anys”, va afirmar el productor Graham King. “Estic encantat de dur aquest extraordinari grup d’actors i intèrprets a audiències de tot el món en aquesta pel·lícula”.




Michael està dirigit per Antoine Fuqua a partir d’un guió escrit pel tres vegades nominat al Oscar, John Logan.

Michael brindarà al públic una interpretació fascinant i honesta del home brillant però complicat que es va convertir en el Rei del Pop”, es pot llegir en la descripció de Michael. “El film presenta els seus triomfs i tragèdies a una escala cinematogràfica èpica, des del seu costat més humà i les seves lluites personals fins al seu innegable geni creatiu, exemplificat per les seves actuacions més icòniques. Com mai abans, el públic experimentarà una mirada interna a un dels artistes més influents i pioners que el món hagi conegut”.

(via comingsoon.net)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada