Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 17 de febrer del 2024

'The Sympathizer'.

Max ha publicat un nou tràiler de The Sympathizer, la pròxima sèrie limitada de Robert Downey Jr, Park Chan-wook i A24. La sèrie farà el seu debut en el servei de streaming el diumenge 14 d’abril.

El tràiler ofereix als espectadors un cop d’ull a la intensa trama de la sèrie basada en l’espionatge, així com el seu repartiment farcit d’estrelles, que inclou a Hoa Xuande, Sandra Oh i Robert Downey Jr., l’últim dels quals interpreta diferents papers.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

“Basada en la novel·la homònima guanyadora del premi Pulitzer de Viet Thanah Nguyen, The Sympathizer és un thriller d’espionatge i una sàtira intercultural sobre les lluites d’un espia comunista meitat francès, meitat vietnamita durant els últims dies de guerra a Vietnam i la seva vida a Los Angeles, on descobreix que els seus dies d’espionatge no han acabat”, es pot llegir en la sinopsis de la sèrie.

The Sympathizer està protagonitzada per Hoa Xuande, Fred Nguyen Khan, Toan Le, Scott Ly, Tom Dang, Tien Pham, Kieu Chinh, Vy Vy Nguyen i Ky Duyen, amb Sandra Oh i Robert Downey Jr. És una coproducció entre HBO, A24 i Rhombus Media en associació amb Cinetic Media i Moho Film.

Park Chan-wook n’és co-showrunner, director, escriptor i productor executiu, mentre que Don McKellar n’és co-showrunner, productor executiu i escriptor. Robert Downey Jr. també és productor executiu al costat de Susan Downey, Amanda Burrell, Niv Fichman, Kim Ly, Ron Schmidt, Viet Thanh Nguyen i Jisun Back.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada