Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 19 de febrer del 2024

'Bee Gees Biopic'.


Segons Deadline, el cineasta nominat al Oscar Ridely Scott ha iniciat negociacions per a dirigir la pel·lícula biogràfica de Bee Gees de Paramount Pictures, que du molt de temps en desenvolupament.

Si l’acord es concreta, el projecte sense títol serviria com el primer llargmetratge com a director relacionat amb la música de Scott. Això es produeix després de que el director acabés recentment la producció de Gladiator 2.

L’últim esborrany del guió de la pel·lícula encara sense títol de Bee Gees està escrit per el guionista de Gladiator, John Logan, qui es reunirà amb Scott un cop que signi oficialment el projecte com a director i productor. Estarà produïda per Michael Pruss, Graham King, Elisabeth Murdoch, Stacey Sneider i Jane Featherstone, amb Barry Gibb, membre supervivent dels Bee Gees, com a productor executiu. Prové de GK Films, Amblin i Sister, aquests últims cofinançaran el film.

Abans de Scott, la pel·lícula biogràfica ha experimentat tres canvis de director des de que es va anunciar per primer cop l’any 2019, amb Kenneth Branagh, John carney i Lorene Scafaria, prèviament assignats per a dirigir el projecte en diferents etapes del seu desenvolupament. En realitat, Scott anava a dirigir als membres dels Bee Gees, Barry, Robin i Maurice Gibb, en una pel·lícula medieval titulada Castle Accident durant els anys 70’s. Tot i això, el projecte no va poder avançar.

Els Bee Gees estan formats pels germans Maurice, Barry i Robin Gibb. Van saltar a la fama durant les dècades de 1960 i 1970 gràcies als èxits disco ‘Stayin Alive’, ‘How Deep is Your Love’, ‘How Can You Mend a Broken Heart’, entre d’altres. El llegendari grup, que va guanyar cinc premis Grammy, inclòs Àlbum de l’any, ha venut més de 220 milions de discs. El 2003, Maurice Gibb va morir a l’edat de 53 anys degut a les complicacions d’una torcedura d’intestí. Nou anys després, el seu germà bessó Robin Gibb també av morir a l’edat de 62 anys degut a una insuficiència hepàtica i renal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada