Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 8 de febrer del 2024

'Afterburn'.

S’està preparant una pròxima adaptació cinematogràfica del còmic Afterburn de Red 5 amb Samuel L. Jackson i Dave Bautista com a protagonistes del film.

Segons Deadline, Jackosn interpretarà a un lluitador per la llibertat anomenat Valentine, mentre que Bautista serà Jake, un ex soldat que recupera objectes valuosos del “vell món” com a caçador de tresors. La història té lloc en un món postapocalíptic deu anys després de que una erupció solar va arrasar amb la tecnologia del món.

Un comunicat de premsa afirma que Afterburn estarà dirigit per J.J. Perry i produïda per Neal H. Moritz i Toby Jaffe per a Original Film i Steve Richards per a Endurance Media. Finalment, Bautista produirà a través de Dogbone Entertaiment mentre que Black Bear presentarà el film a compradors internacionals. La fotografia principal començarà a Europa aquest abril.

Afterburn és una fantàstica història d’acció que combina la diversió de Indiana Jones amb la construcció del món en el futur proper de Children of Men”, va afirmar Jaffe. “J.J. li donarà vida a això d’una amnera emocionant, utilitzant acrobàcies reals i pràctiques per a crear escenes autèntiques i viscerals. Dave és una de les principals estrelles d’acció del món actual, a més a més de ser un actor amb ànima real i versatilitat. Estic molt emocionat de fer Afterburn amb ambdós”.

“Deu anys després de que una erupció solar acabés amb la tecnologia en tot el món, l’ex soldat Jake (Bautista) treballa com a caçador de tresors recuperant objectes valuosos del vell món per a clients poderosos”, es pot llegir en la sinopsis oficial. “La seva última missió: formar equip amb el lluitador per la llibertat Drea per a recuperar la Mona Lisa abans de que un senyor de la guerra trastornat arribi el primer”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada