Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 8 de maig del 2018

'Bill and Ted: Face the Music'.

Des de Variety ens informen de que s’ha posat en marxa la tercera entrega de les aventures de ‘Bill & Ted’. I el seu retorn no podria ser de millor manera: tornen com a protagonistes quasi 30 anys després de la segona entrega, Keanu Reeves i Alex Winter, com a Theodore Logan i Bill Preston. També retornen els creadors originals de la franquícia, Chris Matheson i Ed Solomon, amb producció de Steven Soderbergh, i a la cadira de director trobem a Dean Parisot, responsable de ‘Galaxy Quest’.

          

En aquesta ocasió el títol és ‘Bill and Ted: Face the Music’, que viuran una aventura extra dimensional. Ja més madurs i tristos per no haver aconseguit el somni de les seves vides, composar la cançó perfecta, reben la oportunitat de les seves vides quan un viatger del futur els adverteix que l’univers depèn de que puguin escriure-la, començant així un viatge temporal per rescatar la lletra i la música en els confins del temps.

La pel·lícula s’estrenarà als Estats Units sota el segell de Orion, i de les ventes internacionals s’encarregarà el mercat del Festival de Cannes.

Des de Variety.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada