Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 22 de maig del 2018

'Seqüela Spider-Man'.

Segons senyalen els mitjans de Hollywood com ara Deadline, THR i Variety (aquest últim diu que l’acord ja estaria tancat), l’actor Jake Gyllenhaal interpretarà a Quentin Beck alies Mysterio, un del enemics més emblemàtics del súper aràcnid. En els còmics, Beck es un especialista en efectes especials que utilitza les seves habilitats per a crear il·lusions que li permeten fer les seves malifetes. Fa unes setmanes va surgir el rumor que Matt Damon encarnaria al personatge però l’actor el va rebutjar.

Gyllenhaal havia estat temptat per aparèixer en diverses franquícies, des de ‘Doctor Strange’ fins ser el Joker a ‘Suicide Squad’. En els últims mesos però hi havia el rumor que situaven a l’actor com a substitut de Ben Affleck com a Batman, en la pel·lícula dirigida per Matt Reeves, però una cosa es que Reeves el volgués per al paper i l’altre molt diferent que l’actor volgués un compromís tan gran -com a mínim serien tres pel·lícules individuals més algun altre en grup o algun cameo-. 

Gyllenhaal aprofitarà un forat a la seva agenda per rodar les seves escenes, fins que comenci a la tardor el rodatge de ‘The American, el bipoic del compositor Leonard Berstein, dirigida per Cary Fukunaga.

La seqüela de ‘Spider-Man: Homecoming’ tindrà aquest cop una escala internacional i veurem a Peter Parker, de nou interpretat per Tom Holland, viatjar a altres països -viatge de fi de curs amb el col·legi?-. El director serà de nou Jon Watts, així com altres personatges del repartiment secundari com ara Zendaya, Marisa Tomei i Michael Keaton.

La seqüela -encara sense títol oficial-, s’estrenarà el pròxim 05 de Juliol de 2019.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada