Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 10 de maig del 2018

'Missing Link'.


De l’estudi d’animació Laika, nominada als premis de l’academia per ‘Kubo and the Two Strings’, ‘The Boxtrolls’, ‘ParaNorman’ i ‘Coraline’, ha anunciat el seu cinquè ambiciós film ‘Missing Link’, que s’estrenarà a la primavera de 2019 i el president i CEO de Laika, Travis Knight, es reunirà amb possibles compradors en el recent inaugurat Festival de Cannes. ‘Missing Link’ estarà distribuït als Estats Units per Annapruna Pictures. AGC Internacional, la divisió de vendes i distribució de AGC Studios, gestionarà les vendes internacionals.

El director Chris Butler (‘ParaNorman’), serà l’encarregat de dirigir la pel·lícula. Knight va dir “'Missing Link’ és una meravella artística i tècnica”. Gracies al visionari director Chris Butler “ha combinat un cop més l’art, l’artesania i la tecnologia més avançada per aconseguir una cosa que mai havíem provat abans: una comèdia estrident combinada amb una èpica emocionant”.

Hugh Jackman serà qui posi veu a Sir Lionel Frost, primer investigador mundial de mites i monstres. Tot i els seus esforços, per ser reconegut pels seus companys del gremi, en veure que no dona fruit, decideix viatjar al nord est del Pacífic dels Estats Units, per demostrar l’existència d’una criatura llegendària, que es la prova de la ascendència primitiva del home: la baula perduda.

Zach Galifianakis donarà veu a Sr. Link: una bestia sorprenentment intel·ligent i amb anima, de la qual depèn l’èxit de Lionel Frost. Ell és l’últim de la seva espècie i es troba sol, i li proposa a Frost que l’ajudi a trobar a la seva família que es troben lluny d’ell, i així els dos començaran una aventura en busca de la famosa vall de Shangri-La.

Zoe Saldana donarà veu a una intrèpida investigadora independent. Emma Thompson, Stephen Fry, Timoty Olyphant, Matt Lucas, David Walliams, Amrita Acharia i Ching Valdes-Aran completen el repartiment de veus. En la producció estarà el propi Travis Knight i el nominat a l’Oscar Arianne Sutner (‘ParaNorman’ i ‘Kubo and The Two Strings’).

‘Missing Link’ s’estrenarà als USA al 2019.

A continuació la primera imatge publicada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada