Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 12 de maig del 2018

'Cornenrman'.


Des de Deadline ens informen de la nova pel·lícula de Bruce Willis, ‘Cornerman’, protagonitzara el biopic del entrenador de boxa Cus D’Amato. L’actor Rupert Friend, debutarà amb aquesta pel·lícula en la cadira de director i també en serà el guionista.

D’Amato va ser reconegut per crear l’estil Peek-a-Boo, la avui famosa guàrdia alta, ajudant a protegir la cara i els costats, i per entrenar al campió olímpic Floyd Patterson, al campió de pes semi pesat José Torres i una llegenda com Mike Tyson quan encara era jovenet. De fet, el seu vincle amb Tyson va anar molt més enllà, ja que al morir la mare de Tyson, D’Amato el va adoptar i es va convertir en la única figura paterna que va tenir el boxejador.

El projecte, impulsat per Friemd juntament amb la productora Aimée Mullins, es centrarà en els últims anys del entrenador, en els que va conèixer i fer-se càrrec de Tyson, i Willis serà qui l’interpreti. Per Willis no es el primer cop que interpreta a un personatge vinculat a la boxa, recordem que va interpretar a Butch Coolidge a ‘Pulp Fiction’.

Des de Deadline.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada