Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 10 de maig del 2018

'The Predator'.

Primer tràiler de ‘The Predator’ (de Shane Black’), amb guió del propi Black i Fred Dekker (amb qui va col·laborar a ‘The Monster Squad’). Està protagonitzada per Olivia Munn, Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Sterling Brown, Jacob Tremblay, Jake Busey, Edward James Olmos, Yvonne Strahovski, Thomas Jane i Keegan-Michael Key.

Aquesta nova pel·líucla està vinculada a les dues primeres -Busey interpreta al fill del personatge al que va donar vida el seu pare a ‘Predator 2’, l’agent especial i caça predators Peter Keyes, incapacitat del càrrec després d’un petit accident laboral, a la vegada coneixedor del succeït a ‘Predator’- però precedeix a la tercera entrega, ‘Predators’, de Nimrod Antal.

Aquí l’acció es trasllada de Los Angeles, a una petita ciutat estatunidenca on succeeix la desgracia: un nen estrella sense voler una nau d’aquestes criatures prop de casa seva -y com ho fa, doncs sembla a ser pel que han explicat en la primera presentació a la Cinemacon, és Shane Black en estat pur- i de seguida la població es veu completament assetjada amb un sol grup de veterans de guerra, liderats per el pare del nen, i una professora de ciències, com a última línia de defensa.

També van publicar ahir algunes fotos -coincidint amb l’aniversari del primer intèrpret en enfundar-se el traje, el difunt Kevin Peter Hall-.

La fotografia està a càrrec de Larry Fong, Banda Sonora Original de Henry Jackman. S’estrena el pròxim 14 de Setembre, quatre mesos després de la seva data inicial, degut a reagravacions en el mes de Febrer.






          

          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada