Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 3 de maig del 2018

'Castle Rock'.

Des de THR, ens arriba la noticia de que la plataforma de streaming Hulu ha publicat avui el tràiler de la nova sèrie ‘Castle Rock’, sèrie que neix de la “unió” formada per J.J. Abrams (productor executiu) i Stephen King (autor de les històries en que s’inspira la sèrie).
En aquest nou avanç, es l’últim d’un seguit de tràilers que ja s’han publicat, veiem inclús algun vell conegut de les adaptacions de Stephen King al cine com Sissy Spacek, que segons IMDb dona vida a una tal Ruth Deaver.

          

La sèrie, creada per Sam Shaw (‘Manhattan’, ‘Master of Sex’) i Dustin Thomason (‘Manhattan’, ‘Lie to Me’), pren el nom de la ciutat fictícia en la que s’han desenvolupat varies de les històries creades per Stephen King, com ‘Cujo’, ‘The Dead Zone’, ‘The Dark Half’, i que s’anomena en molts dels relats del escriptor. S’ha configurat com una antologia de 10 episodis amb històries entrellaçades de les que serà testimoni el protagonista, un advocat originari del poble (André Holland) que torna al poble per defensar a un pres de la presó de Shawnshank.

Segons Ben Stephenson, director de la secció de ficció televisiva de Bad Robot, la sèrie te com a eix el poble, pel que en futures temporades no tenen perquè centrar-se en els mateixos personatges, sinó simplement en noves històries ambientades en el mateix poble.

La sèrie s’estrenarà el pròxim 25 de Juliol a Hulu, i amb sort HBO la durà a casa nostre com ha fet amb altres sèries de la plataforma nord americana.

          

          

          

Des de THR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada