Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 27 de maig del 2018

'Watchmen sèrie'.



Ja tenim més informació, sobre l’adaptació de Watchmen a sèrie que prepara Damon Lindelof per a la HBO.

Segons ha informat el propi Lindelof, quan va ser preguntat en una entrevista, que la seva sèrie no seria una adaptació tal qual com si va fer en el seu dia Zack Snyder, en la pel·lícula del any 2009. Tindrà com a base la obra de Alan Moore i Dave Gibbons. El guionista de ‘Lost’ i ‘The Leftovers’ ha escrit una carta extensa (5 pàgines) als seus seguidors a Instagram, explicant el seu amor a l’obra de Moore i Gibbons, i el que pretén fer amb aquesta nova sèrie.

Aquesta nova versió tindrà una ambientació contemporània i tot un nou grup de personatges que continuaran el llegat del còmic original, el qual Lindelof qualifica com a “sagrat” i que per tant, no te intenció de canviar. En aquest escrit, explica la seva relació amb el còmic des de la seva infància, com va arribar al projecte -li van oferir per primer cop l’any 2010-, les moltes vegades que ha rebutjat el projecte al·legant que Alan Moore va concebí l’obra com un còmic i el trasllat a un altre mitjà no es quelcom prudent i com va acabar auto convencent-se al tercer cop que li van oferir per intentar plasmar-ho a la petita pantalla. Lindelof explica també que li va enviar una carta al propi Moore mostrant-li respecte i explicant-li perquè contradirà els seus desitjos de no veure Watchmen adaptat a un altre mitjà que no sigui el literari, a la vegada que li va suplicar que no li llences una maledicció.

Lindelof va dir: “No tenim intenció de ‘adaptar’ els dotze números que el Sr. Moore i el Sr. Gibbons van crear fa trenta anys. Aquests números són terreny sagrat i no seran reutilitzats, recreats, reproduïts ni reiniciats de nou”.

L’episodi pilot estarà dirigit per Nicole Kassell, responsable de ‘The Woodsman’ i diversos episodis de televisió en els últims anys, entre els que es troben el “2x05 -No Room at the Inn” i el “3x05 -It’s a Matt, Matt, Matt, Matt World” de ‘The Leftovers’, l’anterior sèrie de Lindelof. De la fotografia s’encarregarà Andrij Parekh (‘Blue Valentine’, ‘Show Me a Hero’).

A part del equip tècnic, tenim ja els primers actors que formaran part del episodi pilot, tot i que això no vol dir que apareguin en tots els episodis, ni tant sols en el segon com ja va advertir HBO. Els actors són: Regina King (‘The Leftovers’), Don Johnson (‘Miami Vice’), Tim Blake Nelson, Louis Gosset Jr., Adelaide Clemens i Andrew Howard.

En principi segons IMDb la sèrie s’estrenarà aquest any, suposo que a finals d’any.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada