Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 24 de maig del 2018

'Disenchantment'.

‘Disenchantment’, és la nova sèrie de Matt Groening, i acaben de presentar les primeres imatges. ‘Disenchantment’, és la història de Bean, una princesa alcohòlica, el seu elf de companyia, anomenat “Elf”, i el dimoni personal de la princesa, anomenat Luci. Tots ells viuen en el regne de Dreamland. I, pel camí, aquest estrany trio es trobarà amb ogres, esperits, harpies, trolls, morses i una pila d’humans idiotes.

És, en paraules del seu creador, “una sèrie sobre la vida i la mort, sobre l’amor i el sexe i sobre com seguir rient-se en un món ple de angoixa i de idiotes, tot i el que diguin ancians, mags i altres capullos”.




A Bean li dona veu Abbi Jacobson (Broad City), Nat Faxon (coguionista de ‘Los Descendientes’ i Alexander Payne) posa la veu al Elf i la veu de luci la posarà Eric Andre.

La resta de veus comptarà amb vells coneguts de Groening, com John DiMaggio (Bender, a Futurama), Billy West (Fry, de Futurama), Tess MacNeille (Madre, de Futurama), Maurice LaMarche (Cerebro, de Pinky i Cerebro), Noel Fielding (The Mighty Boosh).

L’animació estarà creada per Rough Draft Studios, els mateixos de Futurama.

Seran 10 episodis i s’estrenarà el pròxim 17 d’Agost.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada