Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 31 de maig del 2018

'The Fountainhead'.

Zack Snyder ('300', 'Watchmen') confirma la represa de la seva pel·lícula ‘The Fountainhead’. Ho ha confirmat a traves de la xarxa social Vero, que s’ha posat reprendre l’adaptació de la novel·la de Ayn Rand, després d’un llarg temps en stan by.

‘The Fountainhead’. Novel·la de 1943 i un dels primers èxits de la novel·lista ruso-estatunidenca. ‘The Fountainhead’ es la història del arquitecte Howard Roark i, més exactament, de la importància que l’escriptora atorga a la seva figura dintre de la societat. Roark es un individualista empedreït, enfrontat a les convencions que marquen la construcció de la dècada dels 40 i enfrontat diametralment a qualsevol que s’oposi a la seva visió personal del món de l’arquitectura.

La vegada més recent, que Snyder va parlar del projecte, fa uns dos anys aproximadament, en una entrevista a THR. En l’entrevista Snyder parlava dels seus següents projectes després de ‘Batman v. Superman’ i poc abans de l’inici de rodatge de ‘Justice League’. El director va reiterar la seva intenció de rodar ‘The Last Photograph’, sobre un fotògraf de la guerra a Afganistan. Y segons Heroic Hollywood informava el Març d’aquest any, que la pel·lícula començaria rodatge el mes de Juny, Snyder sembla aparcar el projecte amb aquests comentaris.

Snyder, es va referir en l’entrevista amb THR de ‘The Fountainhead’, en la que va assegurar haver estat “treballant una mica” en el guió adaptat per la pròpia Rand que va servir de base en l’adaptació dirigida per King Vidor l’any 1949 amb Gary Cooper.

          

“Sempre he pensat”, va explicar Snyder en aquesta entrevista, “que ‘The Fountainhead’ era una tesis en el procés creatiu i en el que significa crear algo”. Snyder, du involucrat en aquest projecte, des de l’epoca de ‘Sucker Punch’ (2011).

‘The Fountainhead’ encara no compte amb data d’estrena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada