Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 29 de maig del 2018

'Mientras Dure la Guerra'.


Dilluns va començar el rodatge de la nova pel·lícula de Alejandro Amenábar, la que és la número 7 de la seva carrera; ‘Mientras Dure la Guerra’, que es rodara a Salamanca, Toledo i Madrid, i que s’endinsa en la Guerra Civil Espanyola, centrant-se en la figura de Miguel de Unamuno en aquells dies.

L’argument es el següent: “Espanya. Estiu de 1936. El cèlebre escriptor Miguel de Unamuno decideix donar suport públicament a la revolta militar que promet portar l’ordre a la convulsa situació del país. Immediatament es destituït per el govern republicà com a rector de la Universitat de Salamanca.

Mentrestant, el general Franco aconsegueix sumar a les seves tropes al front revoltat i inicia una exitosa campanya amb la secreta esperança de fer-se amb el comandament únic de la guerra.

La deriva sanguinària del conflicte i l’empresonament d’alguns dels seus companys fan que Unamuno comenci a qüestionar la seva postura inicial i a sospesar els seus principis.

Quan Franco trasllada la seva caserna a Salamanca i es nomenat Cap d’Estat de la zona nacional, Unamuno anirà al seu Palau, decidit a fer-li una petició...”

Es tracte de la quarta pel·lícula en castellà del director i la primera que roda des de fa quasi 15 anys, quan va estrenar ‘Mar Adentro’. Per al director la pel·lícula no és sols desitjada i important per aquest aspecte, sinó per tractar-se d’un retrat d’un moment històric que, per ell, parla molt directament del nostre present.

La pel·lícula està protagonitzada per Karra Elejalde, del que es va publicar ahir la primera imatge amb la caracterització del escriptor Bilbaí. Juntament a Karra veurem a Eduard Fernández, Santi Prego, Nathalie Poza, Patricia López, Luis Zahera, Luis Bermejo, Inma Cuevas, Mireia Rey, Tito Valverde, Luis Callejo, Carlos Serrano-Clark, Ainhoa Santamaría, Itziar Aizpuru i Pep Tosar.

La producció torna a estar a càrrec de Fernando Bovaira a traves de MOD Produccions, a més de Movistar+, Himenóptero i la Argentina K&S Films.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada