Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 9 de maig del 2018

'In the Tall Grass'.


Des de DHD, ens informen de que Netflix ha reactivat el projecte d’adaptació d’un relat curt, escrit a dues mans entre el propi Stephen King i el seu fill Joe Hill. Es tracta de ‘In the Tall Grass’, relat curt de terror – 62 pàgines per ser exactes-, que va ser publicat originalment en el magazine Esquire ara fa sis anys, tres anys després va sorgir la primera noticia de la seva adaptació a mans precisament del que ara ens serà el director, Vicenzo Natali (‘Cube’, ‘Splice’ o ‘Haunter’), i que s’ha convertit en un dels directors més prolífics i eficaços del gènere fantàstic, televisiu.

El que ens va deixar, en l’intent d’adaptació en el 2015, és un cartell de la companyia de publicitat i marketing Mister S., i que dona una idea de la història que ens relaten els seus autors.


La història de ‘In the Tall Grass’, és la de dos germans adults, dotats de certa connexió telepàtica, que s’endinsen en un insondable camp d’herba durant un recorregut per Kansas, amb la intenció de buscar un nen perdut. El camp sembla tenir vida pròpia, un espai on les distàncies son incalculables, i en ell habita una amenaçadora presencia.

Tres anys després del primer intent, apareix Netflix i decideix que el projecte els hi encaixa. La pel·lícula començarà a rodar-se aquest estiu a Toronto, i ja te el seu intèrpret principal, James Marsden. De l’adaptació s’encarregarà el propi Natali.

Des de DHD.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada