Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 30 de maig del 2018

'Maleficent 2'.

Walt Disney Pictures, ha compartit la primera imatge del inici del rodatge de ‘Maleficent 2’. Angelina Jolie tronarà a encarnar a Maleficent, mentres que Elle Fanning tornarà a ser Aurora. Entre les noves incorporacions al repartiment es troba: Michelle Pfeiffer com la Reina Ingrith, Chiwetel Ejiofor possiblement com l’interès amorós de Aurora, i Ed Skrein, qui serà el dolent principal.

En el peu de la foto, han acompanyat l’argument: Una aventura de fantasia te lloc forces anys després de la primera entrega, en la que el públic va conèixer els esdeveniments que van endurir el cor de la dolenta més famosa de Disney, que a la vegada la va dur a maleir la princesa Aurora quan era un nedo. ‘Maleficent 2’ continua explorant la complexa relació entre la fada amb banyes i la futura Reina, ja que formen noves aliances i s’enfronten a nous adversaris en la seva lluita per protegir els erms i les criatures màgiques que resideixen dins.

Dirigirà la pel·lícula Joachim Ronning amb un guió de Linda Woolverton, responsable de la primera entrega que va recaptar 758.539.785$.

‘Maleficent 2’ encara no te data d’estrena.

Des de DHD.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada